Хотел Равногор

Хотел Равногор се разполага сред необичайно красива и разнообразна природа, на централния площад на с. Равногор и разполага с единични стаи, 24 двойни стаи и 3 апартамента. 

Всички стаи са оборудвани с хладилник, телевизор, баня с вана, собствена тераса с красива гледка, парно отопление. Апартаментите са с дневна, оборудвана с камина, и отделна спалня.

Двойните стаи дават възможност за използване на допълнително легло.

Ресторантът към хотела разполага със 70 места и предлага изключително уютна обстановка с двете си оригинално изградени камини и ястия от българската национална кухня.

Самото село се намира в равнина, отвсякъде обградена от върхове, зеленина и борови гори. Въздухът е кристално чист. А отвсякъде се чувства величественото спокойствие и могъщество на природата. Дори няколко часа прекарани в селцето отърсват от стреса и зареждат с положителни емоции и енергия.

Равногор е изключително подходящо място за практикуването на различни видове туризъм и най-вече маршрутно-познавателен, ловен, рекреативен, а напоследък и ски. Изградена е ски писта с дължина около 400м. Пистата е обслужвана от влек има възможност и за нощно каране.